Select Page

Tervetuloa blogiin

Raakaruoka: Roskaruoka

Raakaruoka: Roskaruoka

Kokeile tätä, ihan vain hittoa. Kun olet alkanut sisällyttää raaka-aineita ruokasuunnitelmiisi, lisää ne jatkuvasti ja vähennä keitettyjen ja jalostuneiden elintarvikkeiden määrää ruokavaliostasi. Erityisesti pikaruokaa, sipsejä, keksejä ja välipaloja. Kun olet tehnyt...

Suomalainen baarikulttuuri

Suomalainen baarikulttuuri

Jos menee baariin jossakin ulkomailla, ei kyseessä ole samanlainen kokemus kuin meillä Suomessa. Suomalaisessa baarikulttuurissa on jotain ainutlaatuista ja se voi tuntua ulkomaalaisesta hiukan oudoltakin kokemukselta. Kun me itse olemme tottuneet siihen, ei...

Ravintola-ala Suomessa

Ravintola-ala Suomessa

Suomen ravintola-alalla jo jonkin aikaa vallinnut positiivinen kehitys tulee jatkumaan ensi vuosinakin. Kasvussa on niin ravintolaruokailu kuin tapahtumien käyttöaste, ja anniskelumyynnin lasku on jo tasaantunut ja jopa kääntymässä nousuun. Alan kasvunäkymät ovat...

Näin perustat oman ravintolan

Näin perustat oman ravintolan

Ravintoloita on maailma pullollaan ja aina on tilaa uusille yrittäjille. Tietysti pitää olla jokin ajatus, miksi perustaa juuri tiettyyn paikkaan uusi ravintola. Jos idealtaan samanlainen ruokapaikka on jo olemassa, joka itsellä oli tarkoitus perustaa, ei sen...

© Tekijänoikeus 2020 Ravintolaelamyksia.fi - Kaikki oikeudet pidätetään