Tervetuloa blogiin
Raakaruoka: Roskaruoka
Kokeile tätä, ihan vain hittoa. Kun olet alkanut sisällyttää raaka-aineita ruokasuunnitelmiisi, lisää ne jatkuvasti ja vähennä keitettyjen ja jalostuneiden elintarvikkeiden määrää ruokavaliostasi. Erityisesti pikaruokaa, sipsejä, keksejä ja välipaloja. Kun olet tehnyt...
Suomalainen baarikulttuuri
Jos menee baariin jossakin ulkomailla, ei kyseessä ole samanlainen kokemus kuin meillä Suomessa. Suomalaisessa baarikulttuurissa on jotain ainutlaatuista ja se voi tuntua ulkomaalaisesta hiukan oudoltakin kokemukselta. Kun me itse olemme tottuneet siihen, ei...
Ravintola-ala Suomessa
Suomen ravintola-alalla jo jonkin aikaa vallinnut positiivinen kehitys tulee jatkumaan ensi vuosinakin. Kasvussa on niin ravintolaruokailu kuin tapahtumien käyttöaste, ja anniskelumyynnin lasku on jo tasaantunut ja jopa kääntymässä nousuun. Alan kasvunäkymät ovat...
Näin perustat oman ravintolan
Ravintoloita on maailma pullollaan ja aina on tilaa uusille yrittäjille. Tietysti pitää olla jokin ajatus, miksi perustaa juuri tiettyyn paikkaan uusi ravintola. Jos idealtaan samanlainen ruokapaikka on jo olemassa, joka itsellä oli tarkoitus perustaa, ei sen...
© Tekijänoikeus 2020 Ravintolaelamyksia.fi - Kaikki oikeudet pidätetään