Select Page

Kun on kyse Starbucksin kakkutikuista, ne ovat kuin pieniä, herkullisia aarteita odottamassa löytämistä.

Oletko koskaan miettinyt paljonko näiden makeiden herkkujen hemmottelu maksaa?

No, anna meidän hetki tutkia kiehtovaa maailmaa Starbucksin kakkutikkujen hintojen ja paljastaa erilaiset maut ja vaihtoehdot, jotka ovat saatavilla tyydyttämään mielitekosi.

Starbucksin Cake Pop -hintat

Jos mietit Starbucksin cake popien hintoja, ne vaihtelevat yleensä 2–3 dollarin välillä kappaleelta, sijainnista ja mausta riippuen. Nämä herkulliset herkut tulevat eri makuvaihtoehdoissa, kuten syntymäpäiväkakku, suklaa, vanilja sekä kausittaiset erikoisuudet kuten kurpitsamauste tai piparminttu juhlakauden aikana. Hinta saattaa hieman vaihdella alueen mukaan tai siitä riippuen, ostatko ne erillisestä Starbucks-myymälästä vai kioskista.

Starbucks tarjoaa usein kampanjoita tai pakettitarjouksia, jotka voivat vaikuttaa yksittäisen cake popin hintaan. Pidä silmällä erikoistarjouksia tai alennuksia, erityisesti jos suunnittelet ostavasi useita cake poppeja tai muita tuotteita niiden lisäksi. Lisäksi Starbucks esittelee ajoittain uusia makuja tai rajoitetun ajan tarjouksia, jotka saattavat olla hinnoiteltu eri tavalla kuin tavalliset vaihtoehdot.

Ennen kuin suuntaat lähimpään Starbucksiin, voit tarkistaa heidän verkkosivustonsa tai mobiilisovelluksensa nykyiset hinnat ja saatavuuden. On aina hyvä idea tiedustella baristeilta, jos sinulla on kysyttävää tiettyjen makujen tai hinnoittelun suhteen paikallisessa Starbucks-myymälässäsi.

Perinteiset kakkutikkumaut

Kun haluat Starbucksin Cake Popin, olet todennäköisesti utelias klassisista saatavilla olevista makuvaihtoehdoista. Nämä cake popit tulevat suosituissa versioissa kuten syntymäpäiväkakku ja suklaa, sekä kausittaisissa mauissa, jotka vaihtelevat vuoden aikojen mukaan.

Olit sitten perinteisen herkun tarpeessa tai haluat kokeilla jotain uutta, Starbucks tarjoaa valikoiman herkullisia vaihtoehtoja tyydyttääkseen makeanhimon.

Suosittuja kakkutikkarien makuja

Starbucksissa tarjottavien klassisten cake pop -makujen joukossa ovat yleisesti vanilja, suklaa ja syntymäpäiväkakku. Jos olet cake pop -harrastaja, saatat olla kiinnostunut tutkimaan näitä suosittuja makuja:

 1. Vanilja: Ajaton klassikko, jossa on pehmeä vaniljatäyte ja kermainen vaniljakuorrutus, täydellinen niille, jotka nauttivat yksinkertaisesta mutta herkullisesta herkusta.

 2. Suklaa: Hemmottele itseäsi rikkaalla suklaakakkupallolla, joka on päällystetty herkullisella suklaakuorella, tyydyttäen makeanhimosi jokaisella puraisulla.

 3. Syntymäpäiväkakku: Koe juhla jokaisella puraisulla hauskanpunaisella cake popilla, joka on päällystetty valkoisella suklaalla ja värikkäillä nonparelleilla, muistuttaen juhlavaa syntymäpäiväjuhlaa.

Hemmottele itseäsi näillä suosituilla cake pop -mauilla seuraavalla Starbucks-käynnilläsi!

Kausittaiset kakkutikkuvaihtoehdot

Kun tutkit Starbucksin kausittaisia tarjouksia, älä unohda jännittäviä variaatioita perinteisistä cake pop -makuvaihtoehdoista, jotka tuovat iloisen käänteen tavallisille suosikeillesi.

Eri aikoina vuodesta Starbucks esittelee kausiluonteisia cake pop -vaihtoehtoja, jotka sopivat vaihtuviin vuodenaikoihin ja juhlintoihin. Saatat kohdata erityisiä makuja kuten Piparminttu Mokka, Kurpitsansiemen tai jopa Piparjuuri joulun aikaan.

Nämä kausiluonteiset cake popit tuovat mukanaan räjähdysmäisen ilon jokaisella puraisulla, antaen sinun kokea cake popin tutun herkullisuuden, jossa on uniikkeja kausiluonteisia ainesosia. Pidä silmällä näitä vaihtuvia makuja nauttiaksesi uudesta, juhlavasta herkusta, joka täydentää täydellisesti suosikkisi Starbucksin juoman.

Kausiluontoiset kakku pop -tarjoukset

Kun vierailet Starbucksissa, kohtaat vaihtuvan valikoiman kausittaisia cake pop -makuja, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin. Nämä tarjoukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, lisäten eksklusiivisuuden ja jännityksen elementin herkkujen valintaasi.

Lisäksi Starbucks koristelee usein kausittaiset cake popt festiiveillä ja värikkäillä suunnitelmilla, jotka sopivat eri juhlapyhiin vuoden aikana.

Nykyiset kausimaut

Jokaisen vuodenajan vaihtuessa Starbucks esittelee joukon uusia ja jännittäviä makuja cake popeilleen, houkutellen asiakkaita tuoreilla ja innovatiivisilla vaihtoehdoilla. Tässä on joitakin nykyisiä kausimakuvaihtoehtoja, joita saatat löytää Starbucksista:

 1. Kurpitsamauste: Omaksu viihtyisä syksyinen tunnelma kurpitsamausteisella cake popilla, täydellinen yhdistelmäksi suosikki syysjuomasi kanssa.

 2. Piparkakku-suklaabrownie: Nauti piparmintun ja suklaan rikkaasta yhdistelmästä tällä herkullisella kausiluonteisella cake popilla.

 3. Piparkakku: Pääse joulun tunnelmaan piparkakun makuista cake popia nauttien, koristeltu juhlavilla koristeilla valaisemaan päivääsi.

Nämä kausitarjoukset tuovat ripauksen luksusta Starbucks-kokemukseesi, tehdäkseen jokaisesta vierailusta iloisen yllätyksen.

Rajoitettu saatavuus

Tietyinä vuodenaikoina Starbucks esittelee rajoitetun ajan sesonkiin sopivia cake pop -herkkuja, jotka tuovat erityisen lisän kahvireissuusi. Nämä yksinoikeudelliset makuyhdistelmät on suunniteltu täydentämään vaihtuvia vuodenaikoja ja tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisia ja ilahduttavia herkkuja.

Jouluun sopivista juhlallisista cake popeista raikkaasti kesästä innoitettuihin luomuksiin Starbucks pitää valikoimansa mielenkiintoisena säännöllisesti vaihtamalla näitä rajoitetun ajan tarjolla olevia herkkuja. Olipa mielesi tekee kurpitsamaustetta syksyllä tai trooppista piristystä kesällä, nämä sesonkiin sopivat cake popit palvelevat monenlaisia makumieltymyksiä.

Pidä silmällä Starbucksin sosiaalisen median ilmoituksia tai myymälöiden tarjouksia pysyäksesi kärryillä ja napataksesi nämä erikoisherkut ennen niiden katoamista. Älä jää paitsi tilaisuudesta nauttia näistä herkullisista iloista niin kauan kuin niitä riittää!

Juhlakoristeet

Nauti Starbucksin jouluteemaisista cake popeista, lisäten juhlavan kosketuksen kahvitaukoosi. Nämä kausiherkut tyydyttävät makeanhimon lisäksi tuovat iloisen tunnelman päivääsi. Nauti seuraavista jouluteemaisista koristeluista suosikkicake popleissasi:

 1. Lumikiteet: Hentoja lumikide-silppuja koristaa näiden cake popien huippuja, muuttaen ne talviseksi ihmemaaksi.

 2. Piparminttukieput: Koe joulun maku räjähdys cake popeissa, joissa on piparminttukarkkikieput, muistuttaen joulutikkuja.

 3. Kimalteleva glitter: Syötävä glitter juhlavissa väreissä kuten punainen, vihreä ja kulta lisää kimalluksen näihin cake pohjiin, tehden niistä täydellisiä joulun juhlintaan.

Palkitse itsesi näillä kausiluonteisilla cake popeilla ja tee kahvitauostasi iloisempi!

Erikoisuus-kakkutikkarit

Nauti Starbucksin erikoisuuskekseistä rikkaista mauista ja uniikeista muotoiluista. Nämä ilahduttavat herkut ylittävät perinteiset maut tarjoten valikoiman vaihtoehtoja herkutellaksesi.

Hemmottele itseäsi ylellisellä Suklaabrownie-kekseillä, kostealla ja fudgisella herkulla, joka varmasti tyydyttää suklaanälkäsi. Jos pidät hedelmäisestä twististä, syntymäpäiväkeksejä, joissa on konfettikakku ja kermainen kuorrutus, on ehdottomasti maistamisen arvoinen. Niille, jotka kaipaavat jotain eksoottisempaa, Tiramisu-kekseissä yhdistyvät kahvin mausteiset maut kermaiseen jälkimakuun, joka vie sinut Italiaan jokaisella suupalalla.

Starbucksin erikoisuuskeksejä eivät ole ainoastaan herkullisia vaan myös visuaalisesti houkuttelevia. Jokainen keksi on huolellisesti koristeltu värikkäillä nonparelleilla, kuorrutuskuorrutuksilla tai teemalla, jotka tekevät niistä täydellisiä erityistilaisuuksiin tai hauskaan herkutteluun milloin tahansa.

Olitpa sitten suklaan ystävä, hedelmäisten makujen fani tai nautit uusien makuelämysten tutkimisesta, Starbucksin erikoisuuskekseissä on jotain jokaiselle. Hemmottele itseäsi näillä herkullisilla iloilla ja nosta napostelukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Vegaani- ja gluteenittomat vaihtoehdot

Jos etsit ruokavaliolle sopivia vaihtoehtoja, Starbucks tarjoaa myös vegaanisia ja gluteenittomia cake popeja vastatakseen tarkkoihin mieltymyksiisi. Nämä herkulliset herkut sopivat täydellisesti niille, joilla on ruokavaliorajoituksia tai kenelle tahansa, joka etsii terveellisempää vaihtoehtoa.

Tässä mitä sinun pitäisi tietää Starbucksin vegaanisista ja gluteenittomista cake popeista:

 1. Vegaaniset vaihtoehdot: Starbucksin vegaaniset cake popit on valmistettu ilman eläinperäisiä tuotteita, mikä tekee niistä sopivia niille, jotka noudattavat vegaanista elämäntapaa. Nämä cake popit on valmistettu kasvipohjaisista aineksista varmistaakseen herkullisen vegaanisen herkun.

 2. Gluteenittomat vaihtoehdot: Gluteeniherkille tai keliaakikkoille Starbucks tarjoaa gluteenittomia cake popeja, jotka on valmistettu ilman gluteenia sisältäviä aineksia. Voit nauttia näistä gluteenittomista vaihtoehdoista ilman huolta mahdollisista haittavaikutuksista.

 3. Makuja monipuolisesti: Starbucks tarjoaa monipuolisen valikoiman makuja vegaanisille ja gluteenittomille cake popeilleen varmistaen, että jokaiselle löytyy jotain nautittavaa. Aina klassisesta vaniljasta ylelliseen suklaaseen voit hemmotella itseäsi näillä syyllisyydestä vapailla herkuilla tinkimättä mausta.

Rajoitettu painos kakku popsit

Rajoitetun erän cake popsit, jotka vaihtuvat valikoimassa Starbucksissa, antavat mahdollisuuden kokeilla ainutlaatuisia ja kausiluonteisia makuja. Nämä erikoisherkut tuovat jännitystä Starbucks-kokemukseesi tarjoten erilaisia makuja, jotka saattavat olla saatavilla vain rajoitetun ajan. Alla on taulukko, joka esittelee joitakin viimeaikaisia rajoitetun erän cake popseja, jotka ovat ilahduttaneet asiakkaita:

Maku Kuvaus Kausi saatavilla
Kurpitsasuklaa Täyteläinen kurpitsakakku valkoisessa suklaassa Syksy
Piparkakkuinen Brownie Ylellinen browniekakku piparminttukuorrutteella Talvi
Syntymäpäiväkakku Värikäs konfettikakku vaniljakuorrutteella Ympäri vuoden
Sitruuna-vadelma Kirpeä sitruunakakku vadelmahunnussa Kevät
S’mores Graham-kräkkerikakku vaahtokarkkikuorrutteella Kesä

Pidä silmällä näitä ilahduttavia rajoitetun erän cake popseja seuraavalla Starbucks-käynnilläsi!

Kakku Pop -pakettitarjoukset

Kun tutkit Starbucksin rajoitetun painoksen cake popeja, saatat olla kiinnostunut myös Cake Pop Bundle -tarjouksista niille, jotka haluavat nauttia erilaisista mauista yhdessä kätevässä paketissa.

Tässä on syitä, miksi Cake Pop Bundle -tarjoukset ovat loistava valinta:

 1. Kustannustehokas: Pakettitarjouksen valitseminen voi usein säästää sinulta rahaa verrattuna yksittäisten cake popien ostamiseen. Se on budjettiystävällinen tapa hemmotella itseäsi tai jakaa ystävien kanssa.

 2. Maukkaita makuvaihtoehtoja: Paketit tarjoavat yleensä eri makujen sekoituksen, jonka avulla voit maistella erilaisia cake popeja samalla kertaa. Tämä on täydellistä niille, jotka haluavat nauttia vähän kaikkea.

 3. Kätevyys: Ostaessasi paketin voit varastoida cake popeja useisiin tilaisuuksiin tai olla valmiina nälän iskiessä. Se on vaivaton tapa varmistaa, että sinulla on aina makea herkku saatavilla.

Usein kysytyt kysymykset

Sisältävätkö Starbucksin Cake Popit pähkinöitä tai muita allergisoivia aineita?

Kun olet Starbucksissa, on tärkeää tietää, sisältävätkö kakkutikut pähkinöitä tai allergeeneja. Tarkista henkilökunnalta varmistaaksesi turvallisuutesi. Kysy aina ainesosista ennen herkkujen nauttimista.

Kuinka monta kaloria on Starbucksin kakkutikussa?

Voit selvittää, kuinka monta kaloria Starbucksin kakkutikussa on tarkistamalla Starbucksin tarjoamat ravintosisältötiedot. On tärkeää olla tietoinen kalorisisällöstä ruokavalion tarpeiden mukaan.

Voinko muokata Starbucksin cake popin ulkonäköä tai makua?

Voit räätälöidä Starbucksin cake popin ulkonäköä tai makua. Kysy vain baaristalta saatavilla olevista vaihtoehdoista. He ovat yleensä avoimia mukauttamaan toiveitasi. Nauti oman uniikin cake pop -kokemuksesi luomisesta!

Ovatko Starbucksin Cake Pops saatavilla verkko-ostoksina tai kotiinkuljetuksella?

Voit tilata Starbucksin cake popseja verkko-ostosten tai kotiinkuljetuksen kautta vierailemalla Starbucksin verkkosivuilla tai käyttämällä heidän mobiilisovellustaan. Voit valita suosikkimakusi ja saada ne kätevästi toimitettuna haluamaasi sijaintiin herkullista herkkua varten.

Kuinka kauan Starbucksin cake popit yleensä säilyvät tuoreina?

Kakkutikut Starbucksilla säilyvät yleensä tuoreina noin 2-3 päivää, jos ne säilytetään oikein. Nauti ne tuon aikarajan puitteissa parhaan maun saavuttamiseksi. Säilytä ne viileässä, kuivassa paikassa säilyttääksesi niiden tuoreuden.

Johtopäätös

Seuraavan kerran kun olet Starbucksissa, muista kokeilla herkullista kakkupalloa!

Valitse useista eri maistuvaihtoehdoista, mukaan lukien klassinen, kausittainen, erikoisuus, vegaani ja gluteeniton – jokaiselle löytyy jotain.

Ja älä unohda kysyä mahdollisista rajoitetun ajan tarjouksista tai pakettitarjouksista lisää makeita herkkuja nauttiaksesi.

Hyvää naposteluhetkeä!