Select Page

Kokeile tätä, ihan vain hittoa. Kun olet alkanut sisällyttää raaka-aineita ruokasuunnitelmiisi, lisää ne jatkuvasti ja vähennä keitettyjen ja jalostuneiden elintarvikkeiden määrää ruokavaliostasi. Erityisesti pikaruokaa, sipsejä, keksejä ja välipaloja.

Kun olet tehnyt sitä jonkin aikaa, syö roskaruokapäivää.

Jos todella kaipaat roskaruokaasi tai luulet kaipaavasi, suunnittele se. Tee siitä todella ikimuistoinen ja roskan arvoinen.
Jos olisimme uhkapelityyppejä, olisimme valmiita lyömään vetoa paljon rahaa, – että roskaruokapäiväsi puolivälissä lopetat.

Kun olet alkanut sisällyttää raaka-aineita ruokavalioosi ja saada suurimman osan ravitsemuksestasi niistä ja pysynyt sen kanssa vähintään viikon, roskaruoalla ei vain ole samaa vetovoimaa sinuun. Koska nyt mietit, mitä laitat kehoosi. Ja jos todella mietit, mitä roskaruoka tekee kehollesi, se ei yhtäkkiä näytä niin hyvältä.

Se vain tapahtuu luonnollisesti.

Olemme alkaneet syödä yhä enemmän raakaruokia kotonamme, emme ole voineet koskea esimerkiksi kanaan tai hampurilaiseen aikoihin. Ensinnäkin olemme todella vahvasti sitä mieltä, että emme syö eläimiä. Mutta oletko koskaan lukenut varoituksia ostamasi kanan käsittelystä ruokakaupasta? Tai jauhelihaa? On suositeltavaa pestä tiskit VALKAISUAINEELLA, jos olet valmistanut niihin lihaa. Haluatko todella laittaa kehoosi jotain, joka vaatii VALKAISUAINETTA puhdistaaksesi bakteerit siitä kodin pinnoista? Ei, kun näemme kanaa nyt, näemme vain bakteereja. Eikä siinä ole mitään makua muutenkaan. Miksi vaivautua?

Ja muu roskaruoka, jota ennen rakastimme, ei enää vetoa meihin. Nachoja ja juustoa? Juustosi on niin jalostunutta, että se on vain maissisiirappia, juustoja, rasvoja ja kemikaaleja. Voimme tuntea valtimoidemme jauhavan pysähtyvän vain katsomalla sitä. Emme käytä enää edes dippejä vihanneksiimme. Nautimme todella vihannesten ja hedelmien mausta aivan itse.