Arki sujuu sujuvammin, kun perheen kokilla on hihassaan nopeita ja herkullisia reseptejä. Broileri sopii moniin ruokiin, niin fileiksi, suikaleiksi kuin jauhelihaksi, joten monipuolisia vaihtoehtoja löytyy vuoden jokaiseen päivään!
1. Kanamakaronilaatikko
Älä turhaan kypsennä makaroneja ennen kuin laitat laatikon uuniin! Välimerellisilla yrteillä ja tuorejuustolla maustettu broilerin makaronilaatikko on valmistettu kypsentämättömästä tummasta makaronista.
2. Helppo kana-riisivuoka
Tämä kana-riisivuoka maistuu koko perheelle ja on todellinen arjen sankari! Vihannekset nappataan pakastimesta valmiiksi pilkottuna, kaikki ainekset laitetaan uunivuokaan ja uuni hoitaa kypsennyksen – yhden leivontataktiikalla. Ihanan vaivatonta, nopeaa ja mielettömän hyvää!
3. Kanacurry
Maukas ja tulinen kanacurry valmistetaan hetkessä kananpaloista, papuista, currytahnasta ja kookosmaidosta. Tämä helppo arjen ateria on pöydällä alle 30 minuutissa!
4. Oranssi kana
Tahmea, makea, rapea ja kirpeä appelsiinikana on Amerikan suosikki noutoruoka – eikä ihme. Näin hyvää se on!
5. Sitruunakanavuoka
Jos astioiden pesu ei ole suosikkiasi, tämä resepti on taatusti suosikkisi! Sitruunakana, pehmeä paahdettu valkosipuli ja paistetut perunat luovat näyttävän annoksen, joka on helppo valmistaa yhdelle uunipellille.
6. Pesto-kana
Peltiastiat ovat arjen pelastajia. Parsa loistaa tähdenä kevään broilerin pestopannussa. Ohuet kanaviipaleet maustetaan pestolla ja suolaisuutta tuo fetajuusto.
7. Paistettu feta-kanapasta
Helposti paistettava pasta pelastaa arjen kiireessä ja maistuu koko perheelle! Kana ja mehevä paistettu feta kypsyvät helposti samassa pannussa samalla kun keität spagettia.
8. Helppo kanapata
Helppo tomaattikanapata valmistuu puolessa tunnissa ja on täynnä makua. Korjaa mausteita fonduella, murskatulla tomaatilla ja tuoreilla yrteillä.
9. Rapeat caesar-kääreet
Superhelppoihin caesar-kääreisiin tarvitset vain tortilloja, tuorejuustoa, kananpalat ja caesar-salaattiseoksen.
10. Kanariisivuoka
Kanariisipannu valmistetaan helposti ja nopeasti yhden pannun taktiikalla! Ruoka on maustettu punaisella currytahnalla, korianterilla ja limettimehulla. Kanan ja riisin lisäksi pannulla keitetään vihreitä papuja. Koristele lopuksi ateria limettiviipaleilla ja korianterilla!